PER ARNE LØVHAUGEN TIL MINNE.

PER ARNE LØVHAUGEN TIL MINNE.
Det var med sjokk og overraskelse vi mottok beskjeden om at vårt æresmedlem Per Arne var død. En mann i sin beste alder, 67 år er ungt i dag, sprek og oppegående på alle vis.
Per Arne har vært med Nord Trøndelag Elghundklubb helt fra starten, først som dyktig hundefører på jaktprøvene våre, så i klubbens og i Norske Elghundklubbers Forbunds styrer. Han ble leder for Nord Trøndelag Elghundklubb i ung alder, han utdannet seg som jaktprøvedommer og blodspordommer, og har på den måten hatt kontakt med mang en elghund og elghundeier.
Per Arne var dyktig i alt han foretok seg. Intelligent, klar i sin tale, det var ingen som lurte på hva han mente, og han stod på sine meninger. Det var lett å ty til ham når noe viktig skulle formidles i klubbsammenheng. Samtidig var han snill og omsorgsfull, hadde et smittende godt humør og ofte en god kommentar. Vi som hadde gleden av å kjenne ham kommer til å minnes ham med glede og vemod.
Størst blir savnet for familien, hans kone Solfrid som alltid har delt hans interesser for skog, fjell, jakt og hunder, og for sønner og barnebarn.
Det tynnes ut i rekken av folk som var med Nord Trøndelag Elghundklubb helt fra starten i 1984, men her tynnes det i feil ende. Det er de eldste trærne som skal falle. Det som gjør godt i sorgen er at du falt på din post der du trivdes aller best, i elgskogen.
Takk Per Arne, for alt du gjorde for klubben, og takk for at mange fikk bli kjent med deg gjennom elghundarbeidet. At du ble hedret med æresmedlemskap er et bevis på hvor stor pris klubben satte på deg.
Vi lyser fred over ditt minne.
Nord Trøndelag Elghundklubb